Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Baltazar

Adres obiektu Grabskiego 53, 84-360 Łeba
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Krystyna i Józef z Bielska-Białej
Dodano: 2015-10-26
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-11
 
 
 

Polecam pensjonat "Baltazar" na wypoczynek w Łebie.Super miejsce wszędzie blisko,miłe i spokojne osiedle.Właścicieli bardzo uprzejmi mili,pokoje o wysokim standardzie.


 
 

Wioletta , Robert ,Kinga ,Dawid i Hubert
Dodano: 2014-07-16
Pobyt od: 2014-07-10 do 2014-07-14
 
 
  

Baltazar jest godny polecenia.W pokoju znajduje sie wszystko co potrzebne wypoczywajacym.Nigdzie nie jest daleko.Mile i spokojne osiedle.Gospodarze rowniez mili,goscinni i uczynni.NA PEWNO TAM WROCIMY.


 
 

ANDRZEJ Z WROCŁAWIA
Dodano: 2014-07-16
Pobyt od: 2014-07-10 do 2014-07-13
 
 
    

JEŻELI WYPOCZYWAĆ W ŁEBIE, TO TYLKO W TYM PENSJONACIE. RODZINNA MIŁA ATMOSFERA A TAKŻE TROSKA O GOŚCI W NAJDROBNIEJSZYM SZCZEGÓLE.BARDZO WYSOKI STANDARD POKOI.PENSJONAT POŁOŻONY JEST BLISKO MORZA ALE W CISZY.IDEALNE MIEJSCE DLA RODZIN Z DZIEĆMI, A WSZYSTKO TO DZIĘKI WŁAŚCICIELOM PRZEMIŁYM OSOBOM. POLECAM WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO !!!


 
 

Małżeństwo z dwójką dzieci z Rzeszowa
Dodano: 2013-08-02
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-25
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek z dziećmi. Położenie w spokojnej i cichej części Łeby, a jednocześnie bardzo blisko do sklepów, wypożyczalni rowerów, toru z quadami dla dzieci, kościoła, ogólnodostępnego placu zabaw dla dzieci. 10 minut spacerkiem do głównego deptaka w Łebie. Pokój czysty, jest w nim wszystko co potrzebne do wypoczynku. Spory balkon. Aneks kuchenny wyposażony we wszystko co trzeba. Pani przyjmująca nas bardzo miła, gościnna i pomocna w tematach Łebskich atrakcji :). Autko parkuje się bez problemu na posesji. Generalnie bardzo pozytywne wrażenia. Polecamy!


 
 

M.J.
Dodano: 2013-07-30
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-27
 
 
  

Pokoje czyste i zadbane, wyposażone w najpotrzebniejsze rzeczy (parawan, czajnik, mapki i foldery), właściciele bardzo mili. Polecam


Opinie 1-5 z 5

 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie